Allmänt

Vi gör hemsidor till ett rimligt och i förväg meddelat pris. När hemsidan är färdig så kan ni själva kan göra mindre ändringar på (tex aktuellt erbjudande) direkt via er webbläsare.

Prismodellen bygger på fasta priser för fasta funktioner och tillägg. Genom denna prismodell kan vi ge er ett fast pris baserat på hur många sidor och vilka funktioner ni vill ha på er hemsida.

Hemsidorna görs i CMS systemet Joomla som används på miljontals hemsidor runt om i världen.

Joomla installeras på ert webbhotell och all redigering sker online direkt i webbläsaren.

Ingen programvara behöver installeras på en lokal dator och ni kan själva redigera sidor om ni önskar.

Alla sidor är responsive, dvs så de anpassar sej efter mobiler och surfplattor.

Kort information om stegen fram till en färdig hemsida.

Domän och webbhotell

Första steget (om man inte redan har ett) är att köpa ett domännamn (ex www.dittvaldanamn.se) och placera detta på ett webbhotell. Enklast är att köpa namn och plats i ett paket. Exempel på webbhotell är www.one.com. Där kan man mycket enkelt köpa namn och plats via en steg för steg guide. one.com har mycket bra priser och är driftsäkert samt bra support via onlinechat om detta behövs.

Installera Joomla

Därefter är det dags att installera Joomla på er webbplats. Joomla är det CMS verktyg vi använder för att skapa och publicera webbplatsen. För att kunna göra detta behöver vi de loginuppgifter till er webbplats som skapades när ni köpte domän och webbhotell.

Designmall

Baserat på era önskemål tar vi fram ett förslag på en design på hur er hemsida kommer att se ut. När ni godkänner designen installeras mallen i Joomla på er webbplats.

Innehåll

Nu är det dags att fylla sidorna med innehåll. Från er behöver vi veta hur många sidor och funktioner ni vill ha samt vad menyerna till dessa ska heta. Ni skickar över bilder och text till respektive sida och vi lägger in det. Under tiden vi gör detta ligger er hemsida offline men ni kan via ett login följa arbetet och se hur sidorna ser ut.

Om ni redan har en hemsida och vill ha en ny kan denna göras på en tillfällig plats och när allt är klart så flyttar vi den till er domän. Ni slipper då vara utan hemsida under tiden som vi bygger den nya.

Klart

När innehållet är fyllt och ni godkänner resultatet lägger vi ut hemsidan online så alla kan se den.