Vanliga frågor - Alla frågor och svar

Frågor och svar - Alla frågor och svar

En mindre hemsida som vårt erbjudande på startpaket upp till 7 sidor tar upp till 2 veckor att göra klart. Detta förutsätter att korrekta texter och bilder kommer in i samband med bokning av hemsidan. 

Det beror helt på hur mycket innehåll och funktioner som ska ingå. Prissättningen är fast baserat på antalet sidor och funktioner. Ni får ett fast pris på en färdig hemsida innan ni behöver bestämma er.

Utöver själva hemsidan (antal sidor, funktioner mm som ni själva väljer och får ett fast pris på) så ingår även registrering av domännamn (ex: www.ertval.se) , webbhotell, uppdateringar och backup.

Ni behöver bara fokusera på vad ni vill ha för innehåll på sidorna.

Man väljer själv sitt namn (förutsatt att det är ledigt). De ändelser som ingår som val i en komplett lösning är för närvarande .se, .nu och .one.

Ni kan tex få www.mittval.se,  www.mittval.nu, eller www.mittval.one

Egen design

Ni får en design utifrån era egna önskemål. Ett sätt att förmedla detta är att ni hänvisar till en befintlig sida som ni gillar och utifrån den kommer med önskemål. 
Ett förslag görs som vid behov justeras efter era önskemål till dess att ni är nöjda.

Startsida

Är den sida man kommer till när man besöker er sida, då det är viktigt att denna laddar snabbt ska informationen på startsidan inte vara längre än absolut nödvändigt.

Undersidor

En undersida är en egen sida med en egen meny eller en länk via en annan sida. Dessa sidor kan tex innehålla information om era tjänster, produkter, personal, erbjudanden etc. I en komplett lösning ingår det 7 st undersidor.

Kontaktformulär

Det ingår även ett formulär för att kunna kontakta er via epost. Genom att ha ett formulär för detta istället för att ange er mailadress på hemsidan undviker ni oönskad spam.

Grundpriset är 5995:- exkl moms.

I det ingår:

  • registrering av domännamn
  • registrering av e-post (info@ertnamn.se/nu/one)
  • start av webbhotell samt installation av cms system (joomla)
  • er önskade design
  • startsida
  • 7 undersidor
  • kontaktformulär

Serviceavgiften med start månaden efter sidan är publicerad är 222:- exkl moms. Serviceavgiften faktureras per kvartal i förskott.

I det ingår:

  • webbhotell
  • uppdateringar
  • backup

Man kan när som helst innan nästa 3 månaders period faktureras säga upp sin hemsida. Redan fakturerad period återbetalas inte.

Vill man kan man i samband med detta köpa loss domännamnet. Hanteringskostnaden för detta är 350:-.